Læsekursus

Mine læsekurser
Med udgangspunkt i den enkelte elevs niveau og indlæringstempo tilrettelægger jeg en undervisning, som består af små, sikre trin, som den enkelte elev skal beherske, før han eller hun kan gå videre til næste trin – op ad Læsetrappen.

Læseglæde læsekursus Læsetrappen

Et kursus indledes derfor altid med en gratis læsetest og samtale. Og et kursusforløb afsluttes altid med en evalueringssamtale, for at sikre, at I som forældre er godt rustet til at forsætte arbejdet med barnet derhjemme.

Mine læsekurser er baseret på systematisk undervisning og træning af sprogets lyde, og jeg benytter forlaget Alkalærs materialer, der netop arbejder med udgangspunkt i bogstavernes lyde, og som står bag principperne i Læsetrappen. Undervisningen varieres med aktiviteter og øvelser.

Eneundervisning
Et læsekursus foregår som udgangspunkt én til én, altså som eneundervisning, og foregår med dit barn (og dig) som eneste elev i den pågældende time.
Barnet skal altid have en forælder med til undervisningen – eller en anden voksen, der står for den daglige hjemmetræning. Der er lektier, der skal trænes hjemme mellem hver undervisningsgang. Materiale og tempo tilpasses dit barn.
Her får både elev og forældre en ugentlig gennemgang af materialet. På denne måde bliver I klædt på til at kunne støtte jeres barn bedst muligt i læseprocessen i hjemmet.

Der er løbende opstart – så vi kan begynde, når I er klar.
Ugedag og klokkeslæt aftales individuelt.

Et typisk læsekursus løber over 12 uger med 1 lektion ca. hver uge. En lektion varer i 55 minutter – eller efter aftale.

Første skridt
Kontakt mig for en gratis læsetest og en snak om, hvordan jeg kan hjælpe dit barn.